onsdag 9 november 2011

Höstjul eller julig höst

Känns som vi just nu svävar mellan höst och jul. Kan man kalla det höstjul eller julig höst. Eller rent av ljuvlig höst.
Både igår och idag så har våra kunder nästan tagit helledigt från all shopping. Känns både bra och lite tråkigt, men de laddar nog inför Fars dag på söndag. Det positiva är att vi har hunnit packa upp, prismärka och plocka fram alla nya varor.
I höst har vi rekordmycket presenter och inredningsdetaljer. Hoppas att Holmsunds- och Obbolaborna kommer i massor. Gärna Umeåborna också förstås. För nu har vi ett så brett sortiment så det finns något för alla smakriktningar och plånböcker.
I fönstret så är det krukor från Globe, tomtar från Wikholm, ljusbrickor från Tripple House, trähjärtan från Different design och ljus från Paraffine. 


3 kommentarer:

Sanna sa...

Hej M,
Höstjul eller julig höst, det är frågan? Fin ordlek båda. :)

Jag gillar jul! Det är grymt mycket i vår blomstervärld, men älskar det. Passa på att ladda blombatterierna de dagar de är lite tystare.

Det ser urmysigt ut i butiken. Borde göra en roadtrip uppåt. :) Hur gick det med entrépimpandet? Nyfiken. :)

Ha en skön torsdag hos er.
Kramar Sanna

Maria sa...

Ja imorgon är det ju fredag så då kommer ju jag förbi såklart :)

/ Lillkråkan

Margareta sa...

Sanna - Entrén har haft stora enar och korgar med växter. Alltid är det något som halkar efter, bara det inte är kunderna som halkar i trappan;)

Maria - du är alltid lika välkommen:)