onsdag 2 juni 2010

Två olika bordsdekorationer med tallbarr
Bordsdekorationer är alltid kul att göra. Särskilt när det är något tema. Som till SLU:s festmiddag, där alla de nyblivna professorerna hade någon anknytning till skog.
Eftersom tallarna blommar så fint just nu så är de extra dekorativa. Kände mig lite som en älg som betade av alla nya fina skott, bara det att jag kunde välja att ta från tallar som växte på fel ställen.
Vasen är ett smalt glasrör som tillsammans med fyra små tallskott passade perfekt i storleken för hålet i ljuslyktor inhandlade på IKEA.
Några av bordsdekorationerna blev så här. Ett smalt glasrör som kläddes med tallbarr och grönt snöre. Glasröret placerades sedan inuti en vanlig provrörsvas med fot. Några stående tallbarr i ögat på gerberan. 

4 kommentarer:

Sjovillan Susanne sa...

Det gäller att vara uppfinningsrik,antar att ni har fullt upp i dessa tider:)

Christina i Grannäs sa...

Vilken härlig blogg! Jag blir verkligen avundsjuk på Holmsund som har en sån butik som Er!

/Försommarhälsningar från Christina,en sedan många år utflyttad Holmsundsbo

ps. La en bild och länk till er på min blogg då jag tycker att fler bör hitta till er, både på nätet och i Holmsund. Hoppas det är ok? ds.

Margareta sa...

Ja Sjövillan, vi har verkligen fullt upp nu och det är HÄRLIGT!
Christina, tack för ditt inlägg och länkningen.

Anonym sa...

Vilken kul idé att stoppa i tallbarr i mitten på gerberan. På långt håll ser det nästan ut som en prinsess-krona! Kanske något för Victoria i dessa bröllops tider..både Daniel och hon gillar väl att gå i skogen?! Hakar ni på med något bröllops tema i er affär?
Lotta