torsdag 24 september 2009

Karin in action

När Helena blev mammaledig med sin lille August, så anställdes Karin, som inte bara är en duktig florist. På fritiden dansar hon folkdans i Björkstalaget. Här på bilden (lånad av H-G Olofsson) dansar Karin och de andra för kungaparet vid deras besök vid Ratan, läs mer här.

Karin och Björkstalaget ska nu i oktober åka till Kansas och dansa. Blir säkert jättetrevligt och sevärt. Lite avundsjuk är jag allt, men folkdansare är jag absolut inte.
Karin Sislegård

"Hela dan får hon arbeta, hon får jobba, hon får streta, putsa, diska, tvätta, damma, varje dag är det detsamma" . Nej, så farligt är det inte, varannan vecka snittblommor och varannan vecka växter. Och nu är det Karins växtveckor.
Precis vid stängning i går kväll så fick vi leverans av en vagn med växter. Mest ljung och calluna. Tur för Karin för då blev det inte så mycket växter att placera ut i butiken. Men lite pysseljobb är det att hitta krukor som passar växterna. Inte så lätt just nu, då lagret är litet, i väntan på flera av höstens leveranser. Men snart kommer nyheterna.


Inga kommentarer: