tisdag 13 maj 2008

Suckulentplanteringar

Något som kräver liten insats i form av vattning är planteringar med suckulenter. Här i råa grova grå krukor från Kehler Design. Betonghjärtan också från Kehler och vita keramikhjärtan från Off Side.



4 kommentarer:

Annika sa...

Så fint! Jag gillar verkligen den båtformade krukan! Och så fina hjärtan! Jag kanske tittar in och köper ett par vita eller skickar någon av mina systrar (båda bor i Holmsund).

Maria sa...

Jättefina arrangemang, suckulenter är något för mig som annars verkar kunna ta död på det mesta :-)

Jag förstod att du skulle komma på att det var jag som hämtade blommorna förr eller senare, haha. Nu vet du hur jag ser ut live i alla fall och jag lär ju dyka upp igen inom kort.

Kram kram

Jonas sa...

Du tar så oerhört fina foton och gör så fina arrangemang! Ett tips är att köpa ett vitt kartongark, eller färgad kartong och fota alla uppsättningar mot dem (mer neutralt som också kan friläggas enkelt sedan) så att du får en enhetlig bakgrund och sedan använda dem som pressbilder. Du skulle kunna sälja in hobbytips på frilansbasis till alltifrån inredningstidningar till specialmagasin som allers trädård!

Frida på Husmusen, igen.
www.husmusen.blogg.se

saravillfara sa...

Och jag som aldrig har besökt er affär, känner vid åsynen av dessa fina hjärtan att jag nog borde försöka göra en sväng förbi.
Superduperfina, verkligen. Ja, hela planteringen såklart!
Ha en fin fredag!

http://saravillfara.se/