tisdag 27 april 2010

Scendekoration i Aula Nordica

Idag var det dags igen för en scendekoration. Den här gången i Aula Nordica i Umeå. Det är Fakulteten för Skogsvetenskap som har fakultetsdagar.
Till ett sådant möte tycker jag att det passar med ett tema som är naturnära och vegetativt. Blommorna, som jag valt, är riddarsporrar i vitt, rosa, blått och lila tulpaner. I övrigt så innehåller dekorationen mossa, blåbärsris, vide och torra vackert mossiga äppelgrenar.
Scendekorationen ska imorgon flyttas till en annan mindre aula på SLU. Därför gjordes den i två delar och i trälådor för att det inte skulle bli för tungt att bära.


6 kommentarer:

Mina Widding sa...

Oh, snyggt! :)

Anonym sa...

Hej! Jättemysig blogg du har :) Jag funderar själv på att utbilda mig till florist och undrar om du kan berätta lite om hur arbetet är? För- & nackdelar tex? Hur är det med arbetstiderna egentligen, jag har hört att de är sådär?? Och är det mycket tungt arbete med att vattna, lyfta osv..? Jag är i valet och kvalet om jag ska göra det eller ej.. Kostar ju mycket pengar osv. Skulle verkligen uppskatta ditt svar! All info mottages tacksamt :) svara gärna till min mail fillefjonkan_@hotmail.com Ha det så bra! Louise

BlomsterDesign sa...

Riktigt snyggt :)

Dem har min pappa gjort, han har fixat nästan alla hyllor, bord, vagnar m.m. till butiken.
Perfekt tycker jag som ritar och han gör :)
Och lite kul att vara själv om det och inte något som alla har.

Kan inte du knäppa lite mer kort från hela butiken, vore så kul och se mer hur du har det :) Man får så mycket ideer och inspiration då tycker jag :) Jag som är så långt bort så jag inte kan komma förbi.

kram elli

HellaBellaDesign sa...

Snygga sporrar! I morgon kommer jag in med nya blomsterkort till er. Ses/Helena

Vardagstugg sa...

Snyggt!

Kram Annelie

Anonym sa...

Oj, som en härlig sommaräng i skogen! Ni är verkligen otroligt duktiga på Holmsunds Blommor! =)