söndag 7 mars 2010

Bloggträff

Är väldigt glad över att jag för två år sedan började blogga. Det har gett mig ett betydligt större kontaktnät än tidigare och en hel del beställningar till butiken.

Och igår var jag på mitt livs första bloggträff, så nu kan jag också tacka bloggandet för att jag fått träffa  underbara kreativa tjejer med intressen som inredning och fotografering, Inspirera mera, It´s a house, Kerstins foto, Om livet i ett skatbo och Saravillfara. En sån här träff ger mersmak och kanske kan det bli någon form av samarbete framöver, vem vet?

Det var Anneli - VardagstuggAnnika - Flexinredning  och Isa - Ljuvligt hemma, som bjudit in och ordnat fantastiskt gott fika och välfyllda goodiebags. Och ett extra plus var att få komma in i Angården som Anneli med familj bor i, klicka här och se vackert boende.

Bilden har jag lånat från Kerstins foto.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Tack för igår, Margareta, det var jättekul att få träffa dig och de andra. Tänk vad häftigt det är med bloggandet, så många nya kontakter som knyts.
Helt klart måste det ju bli nån fler träff.
Ha en fin vecka.

Annika sa...

Det var jättetrevligt! Roligt att träffa dig. Kram!

saravillfara sa...

Ja, det vore kul om det kunde bli något mer av det hela. Det var jättetrevligt att träffa dig "live", och höra dig berätta om både det ena och andra. Du inspirerar, ska du veta!

Linda sa...

Vad fick ni i påsarna?=)

Margareta, Holmsunds blommor sa...

Linda: titta in till Annika, se hennes kommentar ovan, så kan du se bilder på vad vi fick.