lördag 10 maj 2008

Brudbuketter, tre väldigt olika

Vad passar bättre än att visa brudbuketter på pingstafton?


4 kommentarer:

Maria! sa...

vilka underbara buketter, och fina arbeten på bloggen överhuvudtaget! tack för kommentaren på min blogg, jag har lagt upp en bild på min sommarbukett nu. dock tycker jag den var finare i verkligheten :)

Elin, Elinphoto.se sa...

Vilka vackra brudbuketter!
Skulle jag gifta mig idag (är ju redan gift sedan 9 år tillbaka) skulle jag välja den i mitten :-))!

Kram // Elin

Eleonor sa...

Hej!
Jag heter Eleonor Frost och är en florist från Ängelholm. I höst ska min bror gifta sig och jag har fått privilegiet att göra brudbuketten, tärnbuketter och corsage. Efter att själv ha spånat en del sökte jag på nätet och hittade er sida med många välarbetade buketter. En bukett jag fastnade särskilt för är denna: http://1.bp.blogspot.com/_5RbsSzogylk/SCXzYvBzXnI/AAAAAAAAAxA/yhQ2YefKwq4/s400/R%C3%B6daRosorSvart.jpg

Jag funderade nämligen på att göra en bukett med passion-rosor och något svart, eftersom brudklänningen är vit med svarta broderier och tärnklänningarna är svarta. Och callor finns även i mina tankar.. därför undrar jag nu om ni skulle kunna berätta för mig hur ni har satt fast callorna i buketten ovan. Inte med gaffelskaftning väl..? Jag förstår om ni inte vill berätta, men skulle vara väldigt tacksam för hjälpen!

Om ni har lust får ni gärna kika in på min blogg också, där finns någon brudbukett inlagd. http://blogg.haaske.se

Tack på förhand och ha en härlig höst!

Eleonor Frost

Eleonor sa...

Ursäkta,glömde lämna min epost-adress. eleonor.frost@dicelf.se, eller eleonor@eleonors-service.se

Tack!/Eleonor Frost